Grătar șofran Rack de miel
Grătar șofran Rack de miel este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 678 calorii, 27G de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,75 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc gras, căței de usturoi, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grătar de miel la grătar cu orez șofran, Grătar de miel la grătar, și Grătar de miel la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați mielul cu sare și piper și așezați fiecare raft de miel într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Bateți usturoiul, iaurtul, uleiul, coaja de lămâie și șofranul într-un castron mic și împărțiți între pungi. Sigilați pungile, apăsând excesul de aer; întoarceți-vă la strat. Refrigerați mielul peste noapte.
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare, indirectă. (Pentru un grătar cu cărbune, cărbuni bancari pe 1 parte a grătarului; pentru un grătar cu gaz, lăsați 1 arzător oprit.)
Scoateți mielul din marinată și ștergeți excesul.
Puneți mielul la foc direct și gătiți, întorcându-vă și mutându-vă în partea mai rece a grătarului, după cum este necesar, pentru a evita flăcările, până se rumenesc peste tot, 8-10 minute.
Mutați mielul în partea mai rece a grătarului. Acoperiți grătarul și gătiți mielul, întorcându-vă ocazional, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 125 de km pentru mediu-rar, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Lăsați mielul să se odihnească 10 minute.
Tăiați în cotlete individuale.