Grătar Tri-Tip cu Oregon Herb Rub

Grătar Tri-Tip cu Oregon Herb Rub
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Tri-Tip la grătar cu Oregon Herb Rub ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 179 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, boia de ardei, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Chinook Oregon la grătar în bulion de ghimbir Matsutake, Tort de lire la grătar cu fructe de padure proaspete amestecate din Oregon, și Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună sarea, sarea de usturoi, sarea de țelină, piperul negru, pudra de ceapă, boia de ardei, mărarul, salvia și rozmarinul într-un castron. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Folosiți un prosop umed pentru a umezi ușor friptura cu apă, apoi bateți cu frecarea pregătită. Se da la frigider minim 2 ore, pana peste noapte, pentru ca aromele sa se uneasca complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați friptura pe grătarul preîncălzit și gătiți rapid până se rumenesc pe toate părțile pentru a arde carnea, apoi scoateți-o. Resetați grătarul pentru căldură indirectă medie-mică (dacă utilizați cărbune, mutați cărbunii pe marginile exterioare ale grilei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Întoarceți friptura la grătar și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când a fost atins gradul dorit de coacere, aproximativ 1 1/2 ore pentru puț mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți de pe grătar și acoperiți cu folie de aluminiu. Lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia bobul în felii subțiri pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate10
Revista