Grătar Shortcake Cu Căpșuni La Grătar
Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de gem de căpșuni, coajă de lămâie, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Shortcake Cu Căpșuni La Grătar, Shortcake de căpșuni la grătar cu cremă de lămâie, și Shortcake Cu Căpșuni La Grătar Pop-Uri Push-It-Up pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți frișca, crme frache, zahărul și coaja într-un castron cu un mixer până când este suficient de gros pentru a menține o formă moale. Chill.
Tăiați tortul în felii paralele de 1 1/2 in. lățime, apoi tăiați felii în 32 de bucăți, fiecare 1 1/2 in. Salvați tortul rămas pentru alte utilizări.
Încălziți grătarul la mediu-scăzut (300 până la 350). Puneți căpșunile într-un castron mare. Cuptorul cu microunde se blochează într-o cană de măsurare din sticlă până la barbotare, aproximativ 30 de secunde. Folosind o perie de patiserie, tamponați interiorul decojit al fructelor de pădure cu gem, apoi periați gemul rămas peste fructe de pădure și întoarceți-l ușor pentru a acoperi peste tot.
Țineți o pereche de frigarui de bambus, astfel încât să fie ușor separate și filetați o bucată de tort pe ele, apoi o boabă în cruce, apoi o altă bucată de tort și o altă boabă. Repetați pentru a face încă 15 kebaburi.
Grătar kebab, acoperit, întorcându-se o dată cu clești, până când apar urme de grătar, 3 până la 4 minute; tortul ar trebui să se elibereze din grătar când este prăjit, dar dacă nu, ghiont cu vârful cleștelor.
Se servește cu amestec de cremă.
Faceți înainte: prin Pasul 4 până la 2 ore, acoperit și răcit.