Grătar: salată de ceapă carbonizată cu Prosciutto și Parmigiano
Grătar: salata de ceapă carbonizată cu Prosciutto și Parmigiano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper, frigarui de lemn și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată de castraveți și ceapă carbonizată, Salată De Ceapă Vidaliană Carbonizată, și Pufuri Prosciutto și Parmigiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și întindeți cărbuni uniform peste grătarul de cărbune.
În timp ce cărbunele se aprinde, tăiați fiecare ceapă în inele groase de 1 inch, aruncând bucățile de capăt și inelul exterior de hârtie din fiecare ceapă. Împingeți-le direct prin centru cu frigarui de lemn, vor arăta ca niște acadele.
Ungeți fiecare inel de ceapă cu ulei de măsline și condimentați cu sare.
Ungeți ușor feliile de pâine cu ulei de măsline și presărați sare. Grătiți fiecare felie de pâine până se rumeneste pe fiecare parte, 1-2 minute pe fiecare parte.
Scoateți pâinea de pe grătar și frecați ambele părți cu bucățile de usturoi tăiate.
Așezați inelele de ceapă frigăruite pe grătar și gătiți până când sunt carbonizate și fragede, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Se scoate de pe grătar și se lasă să se răcească 5 minute.
Scoateți inelele de ceapă din frigarui și așezați inelele într-un castron mediu. Aruncați ceapa cu 2 linguri de ulei de măsline și oțetul balsamic, condimentați cu sare și piper după gust.
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch și aruncați cu ceapa.
Pentru a construi salata, așezați o porție de inele de ceapă și pâine pe fiecare farfurie, acoperiți cu pătrunjel tocat, felii de prosciutto și bucle de parmezan, apoi condimentați cu piper negru proaspăt măcinat și serviți.