Grătar: rulouri de vită thailandeze cu sos dulce de Chili

Grătar: rulouri de vită thailandeze cu sos dulce de Chili
Grill-ul: rulouri de carne de vită Thai cu sos de Chili dulce ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 224 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos de pește, sriracha și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de Chili dulce thailandez Linda pentru scufundare (rulouri de ou, Sushi), Rulouri dulci de ouă de pui Chili cu sos cremos de Chili dulce, și Sos De Chili Dulce Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele pentru sos într-un castron mic până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mare, combinați ușor mandrina măcinată cu restul ingredientelor de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Formați o lingură de umplutură într-un buștean mic. Înfășurați 1 frunză de busuioc în jurul cărnii de vită și filetați pe o frigăruie. Repetați până când toată umplutura a dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și întindeți cărbuni uniform peste grătarul de cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Curățați și ungeți grătarul de gătit. Grătiți rulourile până când umplutura este complet gătită și ușor fermă, aproximativ 6 până la 8 minute, rotind o dată în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se servește imediat cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista