Grătar: rulouri de vită thailandeze cu sos dulce de Chili

Grill-ul: rulouri de carne de vită Thai cu sos de Chili dulce ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 224 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos de pește, sriracha și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de Chili dulce thailandez Linda pentru scufundare (rulouri de ou, Sushi), Rulouri dulci de ouă de pui Chili cu sos cremos de Chili dulce, și Sos De Chili Dulce Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele pentru sos într-un castron mic până când zahărul s-a dizolvat.
Într-un castron mare, combinați ușor mandrina măcinată cu restul ingredientelor de umplere.
Formați o lingură de umplutură într-un buștean mic. Înfășurați 1 frunză de busuioc în jurul cărnii de vită și filetați pe o frigăruie. Repetați până când toată umplutura a dispărut.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și întindeți cărbuni uniform peste grătarul de cărbune.
Curățați și ungeți grătarul de gătit. Grătiți rulourile până când umplutura este complet gătită și ușor fermă, aproximativ 6 până la 8 minute, rotind o dată în timpul gătitului.
Se servește imediat cu sosul de scufundare.