Grătar: pește alb tăiat cu unt de Cilantro-Lime
Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 157 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, sare kosher, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pește Alb Cu Scânduri De Cedru Cu Chimichurri, Somon Scândurat de cedru cu unt de tei Cayenne, și Grătar: Filet De Porc Cu Arțar-Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul, serrano chile, coriandrul, sucul de lămâie și coaja de tei. Pune deoparte.
Într-un alt castron mic se amestecă împreună sare, praf de chili și piper negru. Condimentați ambele părți ale peștelui cu amestec de condimente.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați scânduri peste partea fierbinte a grătarului până când începe să se încarce și să fumeze. Răsturnați scândurile și treceți la partea rece a grătarului și aranjați peștele deasupra. Acoperiți grătarul și gătiți până când peștele este opac și începe să se descuameze, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Scoateți peștele de pe grătar, întindeți-l cu untul de coriandru-lime și serviți.