Grătar mixt de miel și cârnați cu nectarine glazurate cu melasă
Grătarul mixt de miel și cârnați cu nectarine glazurate cu melasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 240 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $5.22 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cârnați precum frunze ușoare sau de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Grătar mixt de creveți, cârnați și ciuperci, Grătar amestecat cu cârnați cu vinetă balsamică, și Nectarine Glazurate Cu Miere La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți Cotletele de miel și uscați-le. Tăiați și aruncați excesul de grăsime de suprafață. Într-un castron, amestecați cotletele cu ulei de măsline, rozmarin, usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți și răciți cel puțin 15 minute sau până la 2 ore.
Așezați cotletele și cârnații pe un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Întoarceți cotletele și cârnații după cum este necesar până când sunt rumenite pe ambele părți, mielul este încă roz în centrul celei mai groase părți (mediu-rar; tăiat pentru a testa), 6 până la 8 minute în total (sau făcut după bunul plac), iar cârnații nu mai sunt roz în centru (tăiat pentru a testa), 10 până la 12 minute în total.
Între timp, spanacul movilă se lasă pe un platou mare cu margini. Aranjați Cotletele de miel și cârnații pe spanac și păstrați la cald.
Cu o lingură cu fante, ridicați nectarinele glazurate cu melasă din marinată (rezervați marinada) și așezați-vă pe grătar. Întoarceți - vă după cum este necesar până când sferturile încep să se rumenească pe ambele părți, aproximativ 2 minute în total. Aranjați lângă carne pe platou.
Stropiți marinada uniform peste nectarine și carne.
Adăugați mai multă sare și piper după gust
Nectarine glazurate cu melasă. Într-un castron mare, combinați 1 lingură fiecare melasă, oțet de sherry sau oțet balsamic și zahăr brun ambalat ferm. Clătiți, groapă și trimestrul 5 nectarine coapte ferme (1/2 lb. fiecare).
Se adaugă la marinată și se amestecă ușor.
Lăsați să stea 15 până la 30 de minute.