Grătar mediteranean cu fructe de mare cu Skordalia
Grătar mediteranean cu fructe de mare cu Skordalia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.22 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 369 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, file de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Grătar Mixt Mediteranean, Macaroane Grill Fructe De Mare Cremoase La Cuptor, și Halibut mediteranean aburit la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se curăță cartofii și se toacă în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
2
Se pune într-o cratiță mare și se acoperă cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mare aproximativ 15 minute sau până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Usturoi
4
În timp ce cartofii gătesc, rupeți pâinea în 3 sau 4 bucăți și puneți-o într-un castron mare. Lingură 2 până la 3 linguri lichid de gătit din cartofi peste pâine. Se amestecă cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați iaurt, 2 linguri de ulei de măsline și coajă și suc de 1 lămâie; se amestecă până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Ulei De Măsline
Iaurt
6
Când cartofii sunt gata, așezați un castron mare în chiuvetă și puneți o strecurătoare deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
7
Scurgeți cartofii și usturoiul, rezervând lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Usturoi
8
Transferați cartofii în amestecul de pâine și amestecați până se omogenizează (un ricer de cartofi funcționează bine pentru această sarcină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De Cartofi
9
Adăugați lichid de gătit rezervat 2 linguri la un moment dat până când amestecul capătă consistența piureului de cartofi în vrac. Se amestecă linguriță sare și 2 lingurițe ulei de măsline. Acoperiți și păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Cartofi
Sare
10
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
11
Stropiți peștele cu linguriță ulei de măsline și condimentați cu linguriță rămasă sare și cimbru. Gatiti pestele 2-3 minute pe fiecare parte pana cand fulgii de peste sunt testati cu o furculita sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Cimbru
Pește
Sare
12
Transferați pe o farfurie; acoperiți și păstrați la cald până când este gata de servit.
13
Așezați ardeiul gras, dovlecelul și ceapa roșie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă Roșie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Stropiți cu restul de linguriță de ulei de măsline; aruncați pentru a acoperi. Aranjați ardeiul gras în tigaie la grătar și gătiți 5 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
15
Adăugați dovleceii și ceapa; gatiti 10 minute sau pana cand legumele sunt fragede, rotind dupa cum este necesar pentru a asigura o gatire uniforma.