Grătar: Gazpacho

Grătar: Gazpacho
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați la grătar: Gazpacho. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 274 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, castraveți, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Grătar: Negimaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt verdeața de scallion și puneți-o deoparte pentru garnitură. Frigeți albii de scallion pe frigarui de bambus sau scobitori. Frigeți căței de usturoi și sferturi de ceapă în același mod. Periați ușor albușurile de scallion, usturoiul și sferturile de ceapă cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și întindeți cărbuni uniform peste grătarul de cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Așezați scallions, usturoi, ceapă, roșii, pâine și ardei pe grătar. Prăjiți scallions, usturoi, ceapă și pâine până se rumenesc frumos, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte. Grătiți roșiile și ardeii grași până se carbonizează, aproximativ 2 minute pe parte pentru roșii și 4 minute pe parte pentru ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Răzuiește cojile carbonizate de pe roșii și ardei cu un cuțit. (Nu vă faceți griji cu privire la eliminarea fiecare ultimul bit.) Miez și semințe ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Curățați usturoiul și puneți-l într-un blender împreună cu albușurile de scallion, ceapa, pâinea prăjită, roșiile, ardeii grași, castraveții, ierburile, oțetul și uleiul de măsline rămas și piureul până se omogenizează. Subțiați gazpacho - ul până la consistența turnabilă cu apă, dacă este necesar și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
GazpachoGazpacho
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Puneți gazpacho-ul la frigider pentru a se răci cel puțin 1 oră, de preferință până la frig. Chiar înainte de servire, corectați condimentul, adăugând sare sau oțet după gust. Pentru a servi, turnați gazpacho-ul în boluri și presărați cu verdele de scallion tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
GazpachoGazpacho
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista