Grătar: Gazpacho
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați la grătar: Gazpacho. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 274 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, castraveți, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Grătar: Negimaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt verdeața de scallion și puneți-o deoparte pentru garnitură. Frigeți albii de scallion pe frigarui de bambus sau scobitori. Frigeți căței de usturoi și sferturi de ceapă în același mod. Periați ușor albușurile de scallion, usturoiul și sferturile de ceapă cu ulei de măsline.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și întindeți cărbuni uniform peste grătarul de cărbune.
Așezați scallions, usturoi, ceapă, roșii, pâine și ardei pe grătar. Prăjiți scallions, usturoi, ceapă și pâine până se rumenesc frumos, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte. Grătiți roșiile și ardeii grași până se carbonizează, aproximativ 2 minute pe parte pentru roșii și 4 minute pe parte pentru ardei.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Răzuiește cojile carbonizate de pe roșii și ardei cu un cuțit. (Nu vă faceți griji cu privire la eliminarea fiecare ultimul bit.) Miez și semințe ardeii.
Curățați usturoiul și puneți-l într-un blender împreună cu albușurile de scallion, ceapa, pâinea prăjită, roșiile, ardeii grași, castraveții, ierburile, oțetul și uleiul de măsline rămas și piureul până se omogenizează. Subțiați gazpacho - ul până la consistența turnabilă cu apă, dacă este necesar și condimentați cu sare și piper.
Puneți gazpacho-ul la frigider pentru a se răci cel puțin 1 oră, de preferință până la frig. Chiar înainte de servire, corectați condimentul, adăugând sare sau oțet după gust. Pentru a servi, turnați gazpacho-ul în boluri și presărați cu verdele de scallion tocat.