Grătar de porumb la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,41 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sos fierbinte, condimente la grătar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Italiană BBQ pui la gratar, Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, și 10 mare porumb S Plus porumb la gratar si salata de piper Pasilla.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Cojiți porumbul și tocați cu suc de lămâie, stropiți cu ulei și condimentați cu sare. Grill porumb la char peste tot, 10-12 minute.
Combinați oțetul și zahărul brun la foc mediu-mic, amestecați în Worcestershire, condimente la grătar, ketchup sau sos de roșii și sos fierbinte. Simmer câteva minute.
Ungeti porumb din belșug cu sos și se fierbe 1 minut mai mult.
Scoateți din grătar, acoperiți porumbul cu ceapă verde tocată și serviți.