Grătar De Porc Tras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați grătarul de porc tras. Această rețetă servește 12 și costă 2,79 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 505 calorii, 44G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare kosher, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 76 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gratar Tras Carne De Porc, Sandwich-Uri De Grătar De Porc Trase, și Gratar: Mini Empanadas De Porc Tras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Amestecați ardeiul, puterea usturoiului, zahărul brun, muștarul uscat și sarea împreună într-un bol mic. Frecați amestecul de condimente pe toată carnea de porc. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la noapte.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Puneți carnea de porc într-o tigaie și prăjiți-o timp de aproximativ 6 ore. Un termometru cu citire instantanee blocat în cea mai groasă parte a cărnii de porc ar trebui să înregistreze 170 de grade F, dar practic, ceea ce vrei să faci este să-l prăjești până se destramă.
În timp ce carnea de porc se prăjește, faceți sosul de grătar.
Combinați oțetul, muștarul, ketchupul, zahărul brun, usturoiul, sarea, cayenne și piperul negru într-o cratiță la foc mediu. Se fierbe ușor, amestecând, timp de 10 minute până când zahărul se dizolvă. Scoateți-l de pe foc și lăsați-l să stea până când sunteți gata pentru el.
Când carnea de porc este gata, scoateți-o din cuptor și puneți-o pe un platou mare. Lăsați carnea să se odihnească aproximativ 10 minute. În timp ce se odihnește, degajează tigaia la foc mediu cu 3/4 cană de apă, răzuind cu o lingură de lemn pentru a ridica toate bucățile rumenite. Reduceți cu aproximativ jumătate.
Se toarnă în cratiță cu sosul și se fierbe 5 minute.
În timp ce carnea de porc este încă caldă, doriți să "trageți" carnea: apucați 2 furci. Folosind 1 pentru a echilibra carnea, folosiți cealaltă pentru a "trage" bucăți de carne de pe friptură.
Puneți carnea de porc mărunțită într-un bol și turnați jumătate din sos. Amestecați totul bine, astfel încât carnea de porc să fie acoperită cu sosul.
Pentru a servi, lingurați amestecul de porc tras pe jumătatea inferioară a fiecărui chiflă de hamburger și acoperiți cu niște slaw.
Se servește cu sulițe de murături și sosul rămas pe lateral.
1 cap de varză verde, mărunțită
1 ceapă roșie, feliată subțire
2 cepe verzi (părți albe și verzi), tocate
1 chile roșu proaspăt, feliat
1/2 linguriță semințe de țelină
Mai multe liniuțe sos fierbinte
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Combinați varza, morcovii, ceapa roșie, ceapa verde și chile într-un castron mare. Într-un alt bol, amestecați maioneza, muștarul, oțetul, sucul de lămâie și zahărul.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de varză și se aruncă ușor pentru a se amesteca. Condimentează salata cole cu semințele de țelină, sosul fierbinte, sarea și piperul negru. Se răcește timp de 2 ore la frigider înainte de servire.