Rack de porc prăjită cu blinele dovlecel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Carne de porc prăjită, Maple Rack prăjită de carne de porc, și Raft dublu prăjit de carne de porc cu sos de tigaie cu ciuperci Morel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună miere, suc și ulei de măsline și turnați peste carne de porc într-o pungă de plastic re-sigilabilă .
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Adăugați condimente și coajă și refrigerați peste noapte. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați carnea de porc pe raftul de prăjire și prăjiți timp de 10 până la 15 minute sau până când raftul devine un maro auriu profund. Reduceți căldura la 275 și prăjiți încă 35 până la 50 de minute sau până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 140 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați să se odihnească 15 minute. Feliați cotletele și serviți cu clătite de dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru blinele de dovlecel: radeți dovlecelul pe găurile mari ale unei răzătoare pe un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Răzătoare
6
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
7
Lăsați să stea în timp ce pregătiți celelalte ingrediente. Scoateți cât mai mult lichid din dovlecei, aruncând lichidul. Într-un castron mediu, combinați dovlecelul, menta, mărarul, scallionul, usturoiul, coaja de lămâie, piperul și feta. Se amestecă oul și făina și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®
Mărar
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Încălziți suficient ulei de canola la 350 de grade F într-o tigaie la foc mediu-mare pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale prăjiturilor. Formați blinele, folosind o măsură de 1/4 cană și așezați ușor în uleiul fierbinte. Se prăjește, întorcându-se o dată, până când biscuiții se rumenesc pe fiecare parte, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie timp de un minut. Farfurie și garnisiți cu o păpușă de iaurt grecesc, mărar și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Grecesc
Nonpareils Argintii
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii