Grătar de miel prăjit
Raftul prăjit de miel necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți rozmarin, pesmet, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 26%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grătar de miel prăjit, Grătar de miel prăjit, și Rețetă prăjită de miel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Mutați suportul cuptorului în poziția centrală.
Într-un castron mare, combinați pesmet, usturoi, rozmarin, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aruncați în 2 linguri de ulei de măsline pentru a umezi amestecul. Pune deoparte.
Condimentați raftul peste tot cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, la foc mare. Prăjiți raftul de miel timp de 1 până la 2 minute pe toate părțile. Lăsați deoparte câteva minute.
Periați raftul de miel cu muștar.
Se rulează amestecul de pesmet până se acoperă uniform. Acoperiți capetele oaselor cu folie pentru a preveni carbonizarea.
Aranjați partea osului raftului în jos în tigaie. Prăjiți mielul în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 18 minute, în funcție de gradul de coacere dorit. Cu un termometru pentru carne, luați o lectură în centrul cărnii după 10 până la 12 minute și scoateți carnea sau lăsați-o să gătească mai mult, după gustul dumneavoastră.
Lăsați-l să se odihnească timp de 5 până la 7 minute, acoperit slab, înainte de a sculpta între coaste.