Grătar: cartofi Hasselback cu usturoi și parmezan

Grătar: cartofi Hasselback cu usturoi și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați la grătar: cartofi Hasselback cu usturoi și parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 775 de fani. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Cartofi Hasselback cu parmezan și usturoi prăjit, Parmezan Hasselback Cartofi La Cuptor, și Grătar: dovlecei cu parmezan și ulei de Chili cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați o felie subțire din fiecare cartof pe lungime pentru a crea o bază uniformă pe care să se sprijine cartoful. Tăiați capetele fiecărui cartof. Restul cartofului între două bețișoare sau linguri de lemn pentru a acționa ca o oprire pentru cuțit și tăiați cu atenție fante verticale în fiecare cartof aproximativ la fiecare 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Clătiți cartoful sub apă curgătoare, ventilând pentru a clăti în interiorul fantelor tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Așezați cartofii pe o farfurie și cuptorul cu microunde la maxim timp de 5 minute. Întoarceți cartofii și cuptorul cu microunde din nou pentru încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Puneți felii de usturoi și parmezan în fante în cartofi, nu trebuie să fie în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Ungeți cartofii cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Presărați blaturi cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Așezați cartofii pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până se înmoaie în centru și crocanți în jurul marginilor, aproximativ 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Se scoate de pe grătar, se lasă să se răcească 5 minute, apoi se servește imediat cât este încă cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista