Gruper fiert cu ghimbir, ciuperci Shiitake și ardei iute

Gruper fiert cu ghimbir, ciuperci Shiitake și ardei iute
Grouper fiert cu ghimbir, ciuperci Shiitake și ardei iute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 238 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână baby bok choy, ghimbir, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Mirin - Bok Choy fiert cu ciuperci Shiitake, Varză înăbușită taiwaneză cu creveți uscați, ardei iute și ciuperci Shiitake, și Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2
Încălziți o tigaie (nu antiaderentă) la foc mediu-mare; adăugați ulei, apoi fileuri. Gatiti pana cand fileurile incep sa se rumeneasca pe o parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți fileurile și reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați stoc, frunze de bok choy, ciuperci, sos de soia și ghimbir. Acoperiți și gătiți până când peștele este opac în centru, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy FrunzeBok Choy Frunze
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
StocStoc
PeștePește
4
Împărțiți peștele, ciupercile și bok choy între 4 farfurii de supă adânci și largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Bok ChoyBok Choy
PeștePește
SupăSupă
5
Turnați stocul peste pește și legume (în funcție de mărimea farfuriilor dvs., este posibil să aveți stoc suplimentar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
StocStoc
PeștePește
6
Garnisiți cu ceapă verde și jalapeo și stropiți cu ulei de susan prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De SusanUlei De Susan

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista