Gruper fiert cu ghimbir, ciuperci Shiitake și ardei iute

Grouper fiert cu ghimbir, ciuperci Shiitake și ardei iute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 238 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână baby bok choy, ghimbir, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Mirin - Bok Choy fiert cu ciuperci Shiitake, Varză înăbușită taiwaneză cu creveți uscați, ardei iute și ciuperci Shiitake, și Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează fileurile cu sare și piper.
Încălziți o tigaie (nu antiaderentă) la foc mediu-mare; adăugați ulei, apoi fileuri. Gatiti pana cand fileurile incep sa se rumeneasca pe o parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți fileurile și reduceți căldura la mediu.
Adăugați stoc, frunze de bok choy, ciuperci, sos de soia și ghimbir. Acoperiți și gătiți până când peștele este opac în centru, aproximativ 3 minute.
Împărțiți peștele, ciupercile și bok choy între 4 farfurii de supă adânci și largi.
Turnați stocul peste pește și legume (în funcție de mărimea farfuriilor dvs., este posibil să aveți stoc suplimentar).
Garnisiți cu ceapă verde și jalapeo și stropiți cu ulei de susan prăjit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.