Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Grouper Verzcruz. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 218g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 1643 calorii. Pentru $14.28 pe portie, această rețetă acoperă 79% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Un amestec de frunze de coriandru, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grouper Veracruz, și Grouper Daniels.
Instrucțiuni
1
Frecați ambele părți ale fileurilor cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se presară cu sare.Aranjați fileurile într-un singur strat într-un vas mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați coaja de lime și sucul, întorcându-se pentru a acoperi.Acoperiți și marinați în frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Tei
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă ceapa și se sotează 5 minute sau până devin aurii.Se amestecă măslinele și următoarele 6 ingrediente (măsline prin roșii).Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute, amestecând ocazional.Se amestecă caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Scoateți din tigaie.Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați fileuri, gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Se toarnă amestecul de roșii peste fileuri și se fierbe 5 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9
Se presară cu coriandru.Dimensiune servire: 1 file și 1/2 cană sos de roșii.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.