Grouper cu sos alb de lămâie

Grouper cu sos de lamaie alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 519 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, fileuri de grup, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Încercați Grouper cu sos de cremă de lămâie-busuioc, Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, și Intern Diva Pan prăjită Grouper cu vin alb & tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, sarea, piperul și piperul de lămâie în castron până se amestecă bine. Rezervați 4 1/2 linguri de făină condimentată într-un bol mic și dați deoparte. Clătiți fileurile de grup și uscați-le. Dragare grouper în făină condimentată.
Topiți untul clarificat într-o tigaie la foc mediu-mare.
Așezați grupul în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor și peștele se descuamează ușor cu o furculiță, 2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și lăsați-o deoparte.
Scurgeți orice unt clarificat rămas în tigaie și ștergeți curat.
Adăugați untul răcit și sucul de lămâie în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand untul este topit. Treceți treptat în făina condimentată rezervată; gătiți și amestecați timp de 5 minute. Amestecați laptele fierbinte, amestecând constant până când sosul s-a îngroșat, încă aproximativ 5 minute.
Serviți sosul peste grup.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.