Grouper Cu Fasole Neagră

Grouper Cu Fasole Neagră
Grouper cu fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 366 calorii, 52G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare condimentată, ulei de coriandru, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Saut Gruper negru cu gust de piersic, Grouper cu Jicaman și sos de fasole neagră, și Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 225 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți un vas mediu de copt cu unt. Se condimentează cu sare și se pune în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrouperGrouper
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Transferați la cuptor și gătiți până când peștele este opac, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista