Grill Week Part Deux: Somon Cu Salsa De Castraveți De Piersici

Grill Week Part Deux: Somon Cu Salsa De Castraveți De Piersici
Rețeta Grill Week Part Deux: somonul cu Salsa de castraveți de piersici ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 256 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, piper, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 10 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Distracție Sâmbătă Partea Deux / Recapitulare Săptămânală, North Shore Partea 2: tigaie Diva domestică somon prăjit cu Salsa de Mango, și Salsa de piersici și castraveți.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele pentru salsa, cu excepția ardeilor iute. Separați cantitatea pe care credeți că o veți oferi copiilor mici sau celor cu toleranță zero la căldură. Apoi adăugați ardeii iute și amestecați totul bine. Gustați și verificați condimentul. Chipotles sunt mai fumurii decât extrem de fierbinți, așa că, de obicei, puteți adăuga puțin mai mult decât ați face cu jalapeos. Acoperiți și puneți-l în frigider în timp ce aprindeți grătarul și pregătiți somonul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Spălați și uscați somonul. Condimentați peștele cu sare și piper și o bucată de ulei de măsline pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Așezați peștele pe grătar, cu pielea în jos. Nu atinge peștele ăla. Căldura de la grătar va arde peștele și îi va permite să se îndepărteze de grătar. Lăsați timp de 4 până la 5 minute, în funcție de dimensiunea filetelor. Folosiți o spatulă subțire (de preferință metalică) pentru a răsturna peștele. Se lasă să gătească încă 4 până la 5 minute pe partea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți din grătar și folosiți o furculiță pentru a sparge ușor în mijlocul unui filet pentru a verifica coacerea. Cu siguranță puteți mânca pește care este încă ușor translucid în centru, dar dacă acest lucru vă face să scârțâiți, gătiți până când peștele este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se servește cu o lingură plină de salsa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate93
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista