Gravlax cu sos picant de muștar

Rețeta Gravlax cu sos picant de muștar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lămâie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Gravlax cu sos de muștar, Gravlax cu sos dulce de muștar, și Gravlax Dilled cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, sarea și piperul într-un castron pentru a face amestecul de zahăr.
Într-un alt castron, combinați mărarul, chervilul, pătrunjelul și balsamul de lămâie pentru a face amestecul de plante.
Într-un al treilea castron combinați toate ingredientele pentru sosul de muștar și amestecați pentru a amesteca. Acoperiți vasul și dați-l la frigider.
Așezați 1 file de somon cu pielea în jos într-un castron puțin adânc.
Presărați jumătate din amestecul de zahăr peste File, apoi jumătate din amestecul de plante, restul amestecului de zahăr și restul amestecului de plante.
Așezați al doilea file deasupra primului, carne în carne și înfășurați cu folie de plastic.
Așezați fileurile învelite într-o tigaie superficială și cântăriți-le cu ceva greu, ca o tigaie din fontă umplută cu câteva cărămizi. Dați-l la frigider timp de 24 de ore, apoi răsturnați fileurile, cântăriți-le și dați-le la frigider pentru încă 24 de ore.
Feliați subțire somonul; se servește cu secară sau pâine neagră și sosul de muștar.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.