Gratin De Vinete

Gratin De Vinete
Gratinul de vinete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 711 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Vinete Gratinate, Gratin De Vinete, și Gratin De Vinete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți aproximativ 1/8 inch de ulei de măsline într-o tigaie foarte mare la foc mediu. Când uleiul este aproape fumat, adăugați mai multe felii de vinete și gătiți, întorcându-se o dată, până când sunt rumenite uniform pe ambele părți și fierte, aproximativ 5 minute. Ai grijă, se împrăștie!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați feliile de vinete fierte pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Adăugați mai mult ulei, încălziți și adăugați mai multe vinete până când toate feliile sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați ricotta, oul, jumătate și jumătate, 1/4 cană de parmezan, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PiperPiper
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
În fiecare dintre cele 2 feluri de mâncare gratinate individuale, așezați un strat de felii de vinete, apoi presărați parmezan, sare și piper și lingură 1/2 din sosul marinara. Apoi, adăugați un al doilea strat de vinete, mai multă sare și piper, jumătate din amestecul de ricotta și, în final, 1 lingură de parmezan ras deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos MarinaraSos Marinara
VineteVinete
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
7
Așezați gratinurile pe o foaie de copt și coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când crema se întărește și blatul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista