Gratin de varză albă și linte într-un sos provensal

Gratin de varză albă și linte într-un sos provensal
Gratinul de varză albă și linte într-un sos provensal este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați linte verzi, frunze de la 1 crenguță de busuioc, roșii pur și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gratin De Cartofi Provensali, Gratin De Brânză De Capră Provensal, și Dovlecei provensali de vară și Gratin de cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6/ventilator 180C. gatiti lintea in apa clocotita nesarata timp de aproximativ 20 - 30 de minute pana se inmoaie, apoi scurgeti. Prăjiți ceapa, usturoiul și ardeiul roșu în uleiul de măsline până se înmoaie (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
LinteLinte
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați coriandrul măcinat și cimbru și amestecați timp de aproximativ 30 de secunde. Acum introduceți roșiile, roșiile pure și zahărul și condimentați cu sare și piper. Se lasă să se fierbe la un sos gros, amestecând ocazional, timp de aproximativ 15 - 20 de minute. Verificați condimentul, scoateți cimbrul și amestecați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Între timp, gătiți varza în apă clocotită cu sare timp de aproximativ 3-4 minute, până când este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgeți și rulați sub robinetul rece, apoi scurgeți din nou bine.
5
Se amestecă varza și lintea cu sosul de roșii și se pune lingura într-un vas de gratin rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
LinteLinte
6
Se amestecă pesmetul și brânza și se împrăștie peste amestec într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Stropiți cu puțin ulei de măsline în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Coaceți timp de 20-30 de minute până la sfârâit și patch-uri apetisant cu maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista