Gratin de varză albă și linte într-un sos provensal

Gratin de varză albă și linte într-un sos provensal
Gratinul de varză albă și linte într-un sos provensal este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați linte verzi, frunze de la 1 crenguță de busuioc, roșii pur și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gratin De Cartofi Provensali, Gratin De Brânză De Capră Provensal, și Dovlecei provensali de vară și Gratin de cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6/ventilator 180C. gatiti lintea in apa clocotita nesarata timp de aproximativ 20 - 30 de minute pana se inmoaie, apoi scurgeti. Prăjiți ceapa, usturoiul și ardeiul roșu în uleiul de măsline până se înmoaie (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
LinteLinte
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați coriandrul măcinat și cimbru și amestecați timp de aproximativ 30 de secunde. Acum introduceți roșiile, roșiile pure și zahărul și condimentați cu sare și piper. Se lasă să se fierbe la un sos gros, amestecând ocazional, timp de aproximativ 15 - 20 de minute. Verificați condimentul, scoateți cimbrul și amestecați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sezonul GoyaSezonul Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Între timp, gătiți varza în apă clocotită cu sare timp de aproximativ 3-4 minute, până când este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Scurgeți și rulați sub robinetul rece, apoi scurgeți din nou bine.
5
Se amestecă varza și lintea cu sosul de roșii și se pune lingura într-un vas de gratin rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
LinteLinte
6
Se amestecă pesmetul și brânza și se împrăștie peste amestec într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Stropiți cu puțin ulei de măsline în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Coaceți timp de 20-30 de minute până la sfârâit și patch-uri apetisant cu maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista