Gratin de sunca si sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șuncă și sparanghel gratinat. Această rețetă servește 6. O porție conține 345 de calorii, 13 g de proteine și 31 g de grăsimi. Pentru 1,39 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, gălbenușuri de ou, smântână grea pentru frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Gratinul de sparanghel alb și șuncă, Gratinul de sparanghel și Gratinul de sparanghel.
Instrucțiuni
Înfășurați fiecare felie de șuncă în jurul a 4 sulițe de sparanghel și puneți cusătura în jos într-un 11 inchi uns. x 7 inchi. tava de copt. Bateți ouăle, gălbenușurile, smântâna, sare și piper.
Se toarnă peste rulouri cu șuncă.
Coaceți la 350° timp de 35 de minute sau până când blatul începe să se rumenească și vârful unui cuțit introdus în amestecul de ouă iese curat.
Se presara cu branza si patrunjel daca se doreste.