Gratin de spanac cu ouă fierte tari

Gratin de spanac cu ouă fierte tari
Gratinul de spanac cu ouă fierte tari ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ouă, lapte, unt și făină. 926 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Salată caldă de spanac cu slănină, ciuperci și ouă fierte, Instant Oală Ouă Fierte Tari (Și Ouă Ușor Deviled!), și Ouă ginere: ouă fierte tari prăjite thailandeze în sos de Tamarind.

Instrucțiuni

1
Dacă lucrați cu spanac proaspăt, blanche spanacul în apă clocotită timp de 1 minut, scurgeți și treceți apă rece peste el pentru a-l răci. Apăsați cât mai multă apă din spanac. (O modalitate bună de a face acest lucru este să puneți spanacul scurs în centrul unui prosop mare și curat, să-l înfășurați cu prosopul și să stoarceți umezeala prin stoarcerea prosopului.) Se toacă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2
Așezați într-un castron mare. Se condimentează după gust cu sare și se lasă deoparte în timp ce faci b-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți laptele într-o cratiță medie până la abur, lăsați-l deoparte. Într-o cratiță separată, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se presară făina, amestecând amestecul până se omogenizează, aproximativ un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se ia de pe foc. Se toarnă încet laptele fierbinte, amestecând tot timpul, astfel încât amestecul să nu fie cocoloaș. Continuați să bateți până când nu există bulgări. Întoarceți tigaia la căldură și lăsați căldura să fiarbă, continuând să bateți pentru a împiedica amestecul să se lipească de fundul tigaiei. Sosul B-chamel se va îngroșa pe măsură ce se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Presărați nucșoara măcinată și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
7
Se amestecă sosul îngroșat de B-chamel în vasul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Ungeți interiorul unei tigaie gratinată de 2 litri sau caserolă de jur împrejur cu puțin unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se toarnă amestecul de spanac B-chamel într-o tigaie gratinată și se uniformizează suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Presărați suprafața cu brânza Gruyere rasă. Feliați ouăle fierte tari în jumătate și aranjați, tăiate cu fața în sus, pe suprafața amestecului de spanac. Apăsați în amestecul de spanac, astfel încât partea tăiată a ouălor să fie la același nivel cu spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
GruyereGruyere
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Se presară cu 3 până la 4 linguri de pesmet condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
12
Stropiți blatul cu o lingură de ulei de măsline. În acest moment puteți face gratinul cu o zi înainte și răciți până când sunteți gata să gătiți pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
13
Se coace, neacoperit, într-un cuptor de 375 F pentru 25-30 de minute, până se rumenesc frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista