Gratinul de spanac necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,26 USD pe porție. Această garnitură are 371 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 495 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Încercați Gratin De Spanac, Gratin De Spanac, și Semolinan și Gratin de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. topiți untul într-o tigaie sote cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați făina și nucșoara și gătiți, amestecând, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați smântâna și laptele și gătiți până se îngroașă. Strângeți cât mai mult lichid din spanac și adăugați spanacul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Cremă
Sos
Lapte
6
Adăugați 1/2 cană de parmezan și amestecați bine. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare și Piper
7
Transferați spanacul într-un vas de copt și presărați restul de 1/2 cană parmezan și Gruyere deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Gruyere
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Coaceți timp de 20 de minute până când este fierbinte și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se servește fierbinte.
10
Notă: Această rețetă a fost actualizată și poate diferi de ceea ce a fost difuzat sau publicat inițial.