Gratin De Legume De Primăvară
Gratinul de legume de primăvară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 198 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 96 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză fontina, ceapă verde, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Gratin Cremos De Legume De Primăvară Cu Carte De Bucate Grana Padano Re, Legume de primăvară gratinate, și Gratin De Legume.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea, grasimea si pachetul de condimente.
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Puneți făina într-o cratiță medie. Adăugați treptat laptele, amestecând constant cu un tel până se omogenizează. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand continuu.
Adăugați 3/4 cană fontina, 3/4 cană parmezan, cimbru, sare și piper; se amestecă până se topește brânza. Se amestecă orezul, sparanghelul, mazărea și ceapa. Puneți amestecul de orez într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit.
Presărați uniform cu 1/4 cană fontina și 1/4 cană parmezan.
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până la bule.