Gratin de gris și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Semolinan și spanac gratinat. O porție conține 248 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, făină de semolă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Semolinan Și Gratin De Spanac, Gratin De Spanac, și Gratin De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Unt 11x7x2-inch sticlă sau ceramică vas de copt.
Într-o cratiță mare, aduceți la fierbere lapte, apă, unt și sare. Reduceți căldura la mediu. Treceți treptat în făină de grâu, apoi amestecați până când amestecul este gros și neted, aproximativ 5 minute.
Bateți spanacul, parmezanul, ouăle, nucșoara, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit; top neted si se presara cu 1/3cup parmezan ras.
Coaceți gratinul până când este umflat și auriu, aproximativ 40 de minute. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.