Gratin De Fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de fenicul. Această rețetă face 6 porții cu 149 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1710 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulbi de fenicul, ulei, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gratin De Fenicul, Gratin De Fenicul, și Gratin de fenicul.
Instrucțiuni
Se fierbe feniculul în apă până se înmoaie, aproximativ 5-6 minute și se scurge.Aruncați feniculul în uleiul de măsline împreună cu sarea și piperul și puneți-l într-un vas de copt.
Se amestecă pesmetul, parmezanul, cimbrul și uleiul și se presară deasupra.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 191°, acoperit timp de 20 de minute, scoateți capacul și coaceți până când brânza se topește și se rumeneste, aproximativ 10 minute.