Gratinul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți gruyere, făină, conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ Gratin De Conopidă, Gratin De Conopidă, și Gratin de conopidă și șuncă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Gatiti floretele de conopida intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare timp de 5 pana la 6 minute, pana cand sunt fragede, dar inca ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De Conopidă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgere.
5
Între timp, topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați făina, amestecând constant cu o lingură de lemn timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
7
Se toarnă laptele fierbinte în amestecul de unt-făină și se amestecă până se fierbe. Se fierbe, amestecând constant, timp de 1 minut sau până se îngroașă. De pe foc, adăugați 1 linguriță de sare, piperul, nucșoara, 1/2 cană de Gruyere și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Gruyere
Unt
Nucșoară
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se toarnă 1/3 din sos pe fundul unui vas de copt de 8 pe 11 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Așezați conopida scursă deasupra și apoi întindeți restul de sos uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Sos
10
Combinați firimiturile de pâine cu restul de 1/4 cană de Gruyere și presărați deasupra. Topiți restul de 2 linguri de unt și stropiți peste gratin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Gruyere
Unt
11
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
12
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când blatul se rumeneste.