Gratin De Conopidă

Gratin De Conopidă
Gratinul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți gruyere, făină, conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ Gratin De Conopidă, Gratin De Conopidă, și Gratin de conopidă și șuncă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Gatiti floretele de conopida intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare timp de 5 pana la 6 minute, pana cand sunt fragede, dar inca ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scurgere.
5
Între timp, topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați făina, amestecând constant cu o lingură de lemn timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
7
Se toarnă laptele fierbinte în amestecul de unt-făină și se amestecă până se fierbe. Se fierbe, amestecând constant, timp de 1 minut sau până se îngroașă. De pe foc, adăugați 1 linguriță de sare, piperul, nucșoara, 1/2 cană de Gruyere și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
GruyereGruyere
UntUnt
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă 1/3 din sos pe fundul unui vas de copt de 8 pe 11 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Așezați conopida scursă deasupra și apoi întindeți restul de sos uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
SosSos
10
Combinați firimiturile de pâine cu restul de 1/4 cană de Gruyere și presărați deasupra. Topiți restul de 2 linguri de unt și stropiți peste gratin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
GruyereGruyere
UntUnt
11
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
12
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când blatul se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista