Gratin de cartofi, țelină și ceapă verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi, țelină și ceapă verde. Această rețetă servește 8. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 257 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, brânză jarlsberg, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Somon cu gratin de țelină și fasole verde, Gratin de cartofi și țelină, și Gratin De Cartofi Și Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 3 ingrediente.
Aranjați 2 căni de felii de cartofi într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați jumătate din feliile de țelină peste feliile de cartofi. Se acoperă cu 1/2 cană de praz, 1/2 cană de ceapă și 1/2 cană de brânză Jarlsberg.
Se presară cu o treime din amestecul de maghiran. Repetați procedura cu 2 căni de felii de cartofi; felii de țelină rămase, praz, ceapă și brânză Jarlsberg; și o treime din amestecul de maghiran.
Se acoperă cu 2 căni felii de cartofi.
Se toarnă bulion și sherry peste amestecul de cartofi; se presară cu amestecul rămas de maghiran. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Combinați pesmetul și ingredientele rămase; se presară peste amestecul de cartofi.
Coaceți, neacoperit, încă 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.