Gratin de cartofi și Rutabaga

Gratin de cartofi și Rutabaga
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi și Rutabaga. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 389 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Gratin De Cartofi Și Rutabaga Cu Brânză Albastră, Rutabaga Gratin, și Rutabaga Gratin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți, sferturiți și feliați subțire rutabaga. Curățați și feliați subțire cartofii; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
2
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic și adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat frișcă și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul este îngroșat și Bulbuc. Se amestecă sarea și următoarele 3 ingrediente. Puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Presărați parmezan într-o tigaie din fontă de 10 inci tapetată cu hârtie pergament sau folie de aluminiu și aranjați jumătate din felii de rutabaga peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Strat cu 3/4 cană sos, felii de cartofi și 3/4 cană sos. Aranjați feliile de rutabaga rămase deasupra și adăugați sosul rămas. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți la 400 timp de 1 oră; descoperiți și coaceți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați să stea 15 minute. Inversați pe un platou de servire și garnisiți, dacă doriți. Pentru a servi, tăiați în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista