Gratin De Cartofi În Stil Sicilian

Gratin De Cartofi În Stil Sicilian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi în stil Sicilian. O porție conține 320 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână capere, cartofi roșii, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Cartofi Dulci, Stil Gratinat, Straturi în stil Sicilian, și Pesto În Stil Sicilian.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu partea tăiată a cățelului de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Ungeți vasul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adauga ceapa, se presara cu sare grunjoasa, si saut pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, amestecand frecvent, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
CeapăCeapă
5
Aranjați 1/3 din cartofi în strat uniform în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Se presară sare grosieră și piper. Împrăștiați jumătate de ceapă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
7
Se presară cu 2 linguri Pecorino Romano și 1 lingură capere. Repetați stratificarea cu jumătate din cartofii rămași, sare grosieră și piper, ceapa rămasă, 2 linguri Pecorino Romano și 1 lingură de capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
CapereCapere
CeapăCeapă
8
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
9
Aranjați feliile de cartof rămase peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
10
Se presara cu sare grunjoasă și piper și restul de 1 lingura capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CapereCapere
11
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
12
Se toarnă bulion de pui peste. Apăsați ferm pe cartofi pentru a compacta gratinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CartofiCartofi
13
Acoperiți bine gratinul cu folie și coaceți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 1 oră 20 de minute. Descoperiți și presărați cu restul de 4 linguri Pecorino Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Coaceți gratinul descoperit până când brânza se rumeneste ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Lăsați gratinul să stea 10 minute la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista