Gratin De Cartofi Poblano
Gratinul de cartofi Poblano este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, ceapă, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Gratin de cartofi și Poblano, Poblano, cartofi și Gratin de porumb, și Gratin de conopidă, Poblano și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii iute pe părțile laterale pe rafturi de arzătoare cu gaz la înălțime, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită peste tot, aproximativ 10 minute. Transferați imediat într-un castron și lăsați să stea, acoperit bine, 10 minute.
Când ardeii iute sunt suficient de reci pentru a manipula, curăța sau freca pielea. Tăiați ardeii iute pe lungime, apoi tulpina, semințele și devein.
Tăiați longitudinal în benzi subțiri.
Gatiti ceapa cu 1 lingurita de sare in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana devin aurii, aproximativ 8 minute. Se amestecă ardeii iute și se îndepărtează rajas de pe foc. Rezervați 1/2 cană rajas pentru topping.
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc. Ungeți cu generozitate un vas de copt superficial de 3 litri.
Curățați cartofii, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/16 inci cu slicer.
Transferați într-o oală mică și grea.
Adăugați smântână, lapte și 1 linguriță de sare și aduceți doar la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional (lichidul se va îngroșa). Se amestecă rajas, apoi se toarnă amestecul uniform în vasul de copt.
Presărați deasupra 1/2 cană rajas rezervată.
Coaceți până când cartofii sunt fragede, 45 de minute până la 1 oră.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
* Chiles poate fi prăjită de broiling pe o tigaie broiler 2 inci de căldură, de cotitură, 8-10 minute. * Rajas pot fi făcute cu 3 zile înainte și răcite. * Gratinul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Se aduce la temperatura camerei și se reîncălzește, acoperit, într-un cuptor de 350 litri F (aproximativ 30 de minute).