Gratin De Cartofi-Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi-mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 400 de calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi de copt, zară, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Gratin de cartofi dulci și mere, Gratin de cartofi dulci și mere, și Gratin De Cartofi Dulci-Mere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Înveliți o caserolă de 3 1/2 litru cu spray de gătit. Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, Zara, cimbru, sare și piper; pune deoparte. Aranjați un strat de cartofi ușor suprapuși în caserolă. Acoperiți cu un strat de mere și presărați cu o treime din fiecare brânză.
Se toarnă o treime din amestecul de ouă deasupra. Faceți încă 2 straturi. (Se poate face până la 6 ore înainte.)
Coaceți, acoperit, 1 oră, 15 minute.
Scoateți capacul și coaceți încă 15 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Notă: asamblați 3 caserole pentru a servi puneți una la cuptor la fiecare 45 de minute, astfel încât să existe întotdeauna un gratin proaspăt pe bufet.