Gratin De Cartofi Hasselback

Gratin De Cartofi Hasselback
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi Hasselback. Această rețetă servește 4. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 877 calorii, 21g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de parmigiano-reggiano, unt, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gratin de cartofi Hasselback, Gratin De Cartofi Hasselback, și Gratin De Cartofi Hasselback Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați brânzeturile într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați 1/3 din amestecul de brânză într-un castron separat și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați smântână, usturoi și cimbru în amestecul de brânză. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați felii de cartofi și aruncați cu mâinile până când fiecare felie este acoperită cu amestec de cremă, asigurându-vă că separați feliile care se lipesc împreună pentru a obține amestecul de cremă între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Ungeți o caserolă de 2 litri cu unt. Ridicați o mână de cartofi, organizându-i într-o stivă îngrijită și așezați-i în caserolă cu marginile aliniate vertical. Continuați să așezați cartofii în caserolă, lucrând în jurul perimetrului și în centru până când au fost adăugați toți cartofii. Cartofii trebuie să fie foarte bine împachetați. Dacă este necesar, feliați cartofi suplimentari, acoperiți cu amestec de smântână și adăugați la caserolă (Vezi nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Se toarnă excesul de amestec de smântână/brânză uniform peste cartofi până când amestecul ajunge la jumătatea părții laterale a caserolei. Este posibil să nu aveți nevoie de tot excesul de lichid (Vezi nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Acoperiți bine cu folie și transferați la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când blatul devine maro auriu pal, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Scoateți cu grijă din cuptor, presărați cu brânza rămasă și reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Coaceți până se rumenesc adânc și crocant deasupra, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți din cuptor, lăsați să se odihnească câteva minute și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista