Gratin De Cartofi Hasselback

Gratin De Cartofi Hasselback
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi Hasselback. Această rețetă servește 4. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 877 calorii, 21g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de parmigiano-reggiano, unt, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gratin de cartofi Hasselback, Gratin De Cartofi Hasselback, și Gratin De Cartofi Hasselback Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați brânzeturile într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați 1/3 din amestecul de brânză într-un castron separat și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați smântână, usturoi și cimbru în amestecul de brânză. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Adăugați felii de cartofi și aruncați cu mâinile până când fiecare felie este acoperită cu amestec de cremă, asigurându-vă că separați feliile care se lipesc împreună pentru a obține amestecul de cremă între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6
Ungeți o caserolă de 2 litri cu unt. Ridicați o mână de cartofi, organizându-i într-o stivă îngrijită și așezați-i în caserolă cu marginile aliniate vertical. Continuați să așezați cartofii în caserolă, lucrând în jurul perimetrului și în centru până când au fost adăugați toți cartofii. Cartofii trebuie să fie foarte bine împachetați. Dacă este necesar, feliați cartofi suplimentari, acoperiți cu amestec de smântână și adăugați la caserolă (Vezi nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Se toarnă excesul de amestec de smântână/brânză uniform peste cartofi până când amestecul ajunge la jumătatea părții laterale a caserolei. Este posibil să nu aveți nevoie de tot excesul de lichid (Vezi nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
8
Acoperiți bine cu folie și transferați la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când blatul devine maro auriu pal, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Scoateți cu grijă din cuptor, presărați cu brânza rămasă și reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți până se rumenesc adânc și crocant deasupra, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți din cuptor, lăsați să se odihnească câteva minute și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista