Gratin de cartofi dulci cu nuci pecan condimentate cu Chile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gratinul de cartofi dulci cu nuci pecan condimentate cu Chile. Această rețetă face 12 porții cu 431 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cuișoare măcinate, sare kosher, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Cartofi Dulci Cu Bourbon Și Nuci Pecan, Gratin De Cartofi Dulci Condimentat, și Gratin De Cartofi Dulci Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Prăjiți cartofii dulci pe o foaie mare de copt timp de aproximativ 1 oră și 10 minute, până se înmoaie.
Între timp, într-o tigaie, topiți untul.
Adăugați nucile pecan, zahărul și pudra de chipotle și gătiți la foc moderat, amestecând, până când zahărul începe să se caramelizeze și nucile pecan sunt bine acoperite, 8 minute.
Întindeți pecanele pe o foaie de copt tapetată cu pergament, presărați sare și lăsați să se răcească.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime și scoateți carnea în vasul unui robot de bucătărie; aruncați cojile.
Adăugați miere, scorțișoară, ienibahar și cuișoare în procesor și piure.
Adăugați smântâna și piureul. Se condimentează cu sare și piper.
Răzuiește cartofii într-un vas de copt de 9 x 13 inci; împrăștiați marshmallows deasupra.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 25 de minute, până când marshmallows sunt aurii.
Se presară cu nuci pecan și se servește.