Gratin De Cartofi Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi dulci. O porție conține 338 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, jumătăți de pecan, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, Gratin De Cartofi Dulci, și Gratin De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare; adăugați pesmet, nuci pecan și jumătate de usturoi. Gatiti amestecul pana cand firimiturile sunt aurii (aproximativ 5 minute), amestecand bine.
Se ia de pe foc; pus deoparte. Înveliți un vas de copt de 8 x 8 inci cu spray de gătit; aranjați feliile de cartofi în vas, alternând între dulce și roșcat.
Combinați jumătate și jumătate și următoarele 5 ingrediente (prin cimbru) într-un castron mic. Se amestecă jumătatea rămasă de usturoi; bate bine.
Se toarnă amestecul jumătate și jumătate peste cartofi în vas. Acoperiți bine vasul cu folie; coaceți în mijlocul cuptorului 45 de minute până la 1 oră sau până când cartofii sunt fragede.
Îndepărtați folia; aruncați.
Presărați amestecul de pesmet uniform peste cartofi; reveniți la cuptor.
Coaceți până când firimiturile sunt crocante, lichidul clocotește și se reduce, iar cartofii sunt fragede (aproximativ 8 minute).
Lăsați să stea cel puțin 15 minute; servi.