Cartoful Latkes al lui Arthur Schwartz
Cartoful latkes al lui Arthur Schwartz este un fără lactate garnitură. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 9 cenți pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ulei de canolan, cartofi roșii 2 ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rouladenul bunicii Schwartz, Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), și Cartofi Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți ouăle împreună pentru a se amesteca bine. În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, pulsați ceapa, răzuindu-le. jos de câteva ori, până se toacă foarte fin, aproape un piure. Răsturnați ceapa în castron cu ouăle și amestecați-le.
Scurgeți cartofii, apoi puneți o strecurătoare peste un bol. În același castron de procesor, procesați cartofii până se toacă foarte fin, dar totuși cu o anumită textură. Răzuiți imediat în filtru. Cu o spatulă de cauciuc sau partea din spate a unei linguri, apăsați umezeala astfel încât să se scurgă în vasul de prindere. Amestecați imediat cartofii în amestecul de ouă. Aruncați amidonul lichid și de cartofi colectat în castron.
Adăugați masa matzo, sarea și piperul. Dacă nu folosiți o lingură de argint pătată (vezi mai sus), adăugați un vârf de cremă de tartru. Se amestecă bine; lăsați să stea în timp ce uleiul se încălzește.
Încălziți aproximativ 1/8 inch ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Scoateți aluatul, folosind o cantitate mică de 1/4 cană pentru fiecare clătită. Aluatul ar trebui să sfârâie imediat ce lovește grăsimea, dar nu sălbatic. Dacă marginile aluatului se separă, uleiul este prea fierbinte. Dacă există doar bule ușoare atunci când aluatul atinge uleiul, uleiul nu este încă suficient de fierbinte. Prima rundă de latkes este inevitabil mai puțin bună decât loturile ulterioare.
Prăjiți latkes-urile timp de aproximativ 4 minute pe prima parte, puțin mai puțin pe a doua. Ar trebui să fie bine rumenite înainte de a le întoarce.
Se scurge pe hârtie absorbantă sau pe un suport.