Gratin de cartofi cu crustă de rozmarin

Gratin de cartofi cu crustă de rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi cu crustă de rozmarin. O porție conține 430 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,71 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi Yukon gold, cățel de usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin de țelină, cartofi și rozmarin, Gratin De Cartofi Roșii Și Roșii Cu Praz, Gruyulincroxre Și Rozmarin, și Tilapia cu crustă de cartof violet și ulei de rozmarin de arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Desfaceți piesele pe o suprafață ușor făinată.
3
Presărați rozmarin, piper și 1/2 cană de brânză peste 1 bucată; acoperiți cu restul de bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Rulați într-un cerc de 13 inci. Apăsați pe partea de jos și în sus a unei tigaie cu arc de 9 inci; pliați marginile sub. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Între timp, curățați și feliați subțire Yukon gold și cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Yukon Cartofi De AurYukon Cartofi De Aur
6
Puneți câte o treime din cartofii Yukon gold, cartofii dulci și sarea în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon Cartofi De AurYukon Cartofi De Aur
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se presară cu 1/4 cană de brânză. Repetați straturile de două ori, apăsând ușor straturile în jos pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Cremă cu microunde și usturoi într-o cană de măsurare cu 1 cană pentru microunde la 45 de secunde; se toarnă peste straturile de cartofi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se presară cu restul de 3/4 cană de brânză. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Coaceți la 450 timp de 1 oră. Descoperiți și coaceți 25 de minute sau până când cartofii sunt gata și crusta este bogat rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Lăsați să stea 10 până la 15 minute. Transferați cu grijă pe o farfurie de servire și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Dacă doriți, glisați cu grijă gratinul de pe fundul tigaiei folosind un cuțit lung sau o spatulă îngustă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista