Nămol De Afine
Cranberry Slush ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 115 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 23 și costă 31 de cenți pe porție. Dacă aveți garnituri: afine, concentrat de suc de portocale, suc de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nămol De Afine, Nămol De Afine, și Merișor Limeade Slush pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 2 căni de apă într-o cratiță mare la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați suc de struguri, următoarele 3 ingrediente și restul de 6 căni de apă.
Se toarnă în 2 pungi de fermoar din plastic grele( de un galon); congelați până se solidifică.
Pentru a servi, puneți amestecul înghețat într-un castron de pumn; se toarnă sifon răcit de lămâie-lime peste amestec. Se amestecă pentru a rupe bucăți până când amestecul este noroios.
Garnisiți fiecare porție, dacă doriți.