Gratin de cartofi cu Ch

Gratin de cartofi cu Ch
Gratin de cartofi cu Chincrucvre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 298 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci-Napoleoni Ch, Pâine plată la grătar cu cartofi, chingi și ierburi, și Spanac, Ceapă Caramelizată Și Chevre Quiche Cu Crustă De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în treimea superioară. Înveliți un vas de copt de 8 pe 8 inci cu unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați cartofii, smântâna, laptele, sarea, piperul și nucșoara într-o cratiță mare la foc mediu și aduceți la fierbere ușoară. În timp ce amestecul se încălzește, pliați ușor cartofii din când în când. (Ar trebui să dureze aproximativ 15 minute pentru ca amestecul de cartofi să ajungă la fierbere ușoară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți cratița de pe foc.Folosind o lingură cu fante, transferați jumătate din cartofi în vasul de copt pregătit și aranjați-i într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se presară cu jumătate din Ch. Repetați cu cartofii rămași și cu CH. Turnați încet tot amestecul de smântână caldă peste cartofi. Împrăștiați bucățile de unt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
CremăCremă
5
Coaceți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, iar blatul este maro auriu și Bulbuc, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista