Gratin de brânză
Gratinul de brânză de brânză durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 309 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Această rețetă de la BBC Good Food are 11 fani. Dacă aveți la îndemână bietă, gruyincrumbre, muștar integral și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gratin De Chard, Gratin Elvețian, și Gratin Elvețian.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Îndepărtați frunzele de smog din tulpini, apoi tăiați tulpinile în bețișoare. Aduceți o tigaie cu apă la fiert și gătiți tulpinile timp de 3-4 minute până când începeți să se înmoaie. Apoi aruncați frunzele și pentru câteva clipe, astfel încât să se ofilească.
Se amestecă smântâna cu muștarul, apoi se aruncă prin smog cu cea mai mare parte a gruyre. Ungeți un vas mediu gratinat, întindeți amestecul de bietă, apoi împrăștiați cu restul de gruyre și parmezanul.
Coaceți timp de 30 de minute până la barbotare și auriu.