Gratin De Bezea De Mure

Gratin De Bezea De Mure
Gratinul de Meringue de mure necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, albușuri de ou, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Bezea De Mure, Gratin De Bezea De Căpșuni, și Tort de bezea cu mure și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de mure și 1 lingură de zahăr. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Într-un alt bol, combinați 2 linguri de zahăr, iaurt și coaja de lămâie. Se amestecă ușor în fructele de pădure rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Lingura iaurt-berry amestec în 4 ramekins cuptor sau boluri, fiecare 1 1/2 la 2 inch adâncime și 4-5 cm lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Într-un castron adânc, bateți albușurile de ou cu un mixer la viteză mare până se spumează. Continuați să bateți și adăugați treptat zahăr remianant (aproximativ 1 lingură la fiecare 15 secunde) până când albii dețin vârfuri rigide atunci când bătăile sunt ridicate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Rotiți bezea în mod egal peste amestecul de iaurt-boabe. Setați vasele într-o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci. Se fierbe la aproximativ 4 inci de la căldură până când bezea se rumeneste, 30 până la 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Lingura rezervate fructe de padure zaharisite si sucul lor peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
7
Garnisiți cu crengute de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista