Gratin De Bezea De Mure
Gratinul de Meringue de mure necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, albușuri de ou, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Bezea De Mure, Gratin De Bezea De Căpșuni, și Tort de bezea cu mure și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană de mure și 1 lingură de zahăr. Pune deoparte.
Într-un alt bol, combinați 2 linguri de zahăr, iaurt și coaja de lămâie. Se amestecă ușor în fructele de pădure rămase.
Lingura iaurt-berry amestec în 4 ramekins cuptor sau boluri, fiecare 1 1/2 la 2 inch adâncime și 4-5 cm lățime.
Într-un castron adânc, bateți albușurile de ou cu un mixer la viteză mare până se spumează. Continuați să bateți și adăugați treptat zahăr remianant (aproximativ 1 lingură la fiecare 15 secunde) până când albii dețin vârfuri rigide atunci când bătăile sunt ridicate.
Rotiți bezea în mod egal peste amestecul de iaurt-boabe. Setați vasele într-o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci. Se fierbe la aproximativ 4 inci de la căldură până când bezea se rumeneste, 30 până la 60 de secunde.
Lingura rezervate fructe de padure zaharisite si sucul lor peste bezea.
Garnisiți cu crengute de mentă.