Gratin Dauphinois (cartofi franțuzești cu brânză)
Gratin Dauphinois (cartofi franțuzești cu brânză) este un fără gluten rețetă cu 7 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 203 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Paștele. Dacă aveți la îndemână piper, unt, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gratin Dauphinois (cartofi franțuzești cu brânză), Cartofi franțuzești Au Gratin, și Cartofi Franțuzești Au Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Frecați un vas de copt de 11 x 7 inci cu părțile tăiate ale jumătăților de usturoi; aruncați usturoiul. Înveliți vasul cu spray de gătit.
Aranjați jumătate din cartofi în farfurie și stropiți cu jumătate din unt.
Se presară cu jumătate de sare și jumătate de piper, iar deasupra cu jumătate de brânză. Repetați straturile.
Aduceți laptele la fiert la foc mic într-o cratiță mică; se toarnă peste amestecul de cartofi.
Coaceți timp de 40 de minute sau până se înmoaie.