Gratar St. Louis Coaste De Porc

Gratar St. Louis Coaste De Porc
Reteta gratar St. Louis coaste de porc este gata în aproximativ 6 ore și 35 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți muștar brun picant, sare kosher, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Coaste De Porc La Grătar, și Bourbon Gratar Coaste De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: fumător, 4 uncii hickory sau stejar bucăți de lemn sau chips-uri
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
2
Setați un fumător la 225 grade F.
3
Combinați ardeiul, boabele de piper negru, semințele de coriandru, semințele de chimen, praful de usturoi, pudra de ceapă, nucșoara și cayenne într-o mașină de tocat condimente. Procesați până când se formează o pulbere fină, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
4
Se usucă coastele și se întoarce cu partea osoasă în sus. Tăiați excesul de grăsime și, dacă un capăt al coastelor este deosebit de îngust, tăiați carnea și osul pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Îndepărtați membrana de pe partea inferioară a coastelor introducând o ustensilă rotunjită, o lingură cu capul în jos funcționează bine, între membrană și carne la un capăt al plăcii. Lucrați cu atenție lingura sub membrană pentru a slăbi, dar nu pentru a rupe. Odată ce s-a slăbit suficient, folosiți un prosop de hârtie pentru a ține membrana în timp ce o trageți încet pe placă pentru a o îndepărta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Presărați coastele pe ambele părți cu sarea și periați ambele părți cu muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Presărați două treimi din amestecul de condimente pe partea de carne a coastelor și a treia rămasă pe partea osoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
8
Odată ce fumătorul a ajuns la 225 de grade F, adăugați așchii de lemn sau bucăți și coaste la fumător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
9
Fumați timp de 4 până la 5 ore, apoi testați pentru coacere. Există patru criterii care trebuie îndeplinite pentru ca coastele să fie făcute. În primul rând, temperatura internă a cărnii ar trebui să fie de 185 până la 190 de grade F. În al doilea rând, ridicați fiecare placă din centru cu clești și ar trebui să cadă într-o formă de u și să crape ușor. În al treilea rând, în timp ce țineți cu cleștele și săriți ușor, suprafața coastelor ar trebui să se spargă ușor. În cele din urmă, carnea ar trebui să tragă ușor de pe os, dar să nu cadă. Dacă coastele trec toate testele, scoateți-le din fumător și înfășurați-le în folie grea și odihniți-le timp de 15 minute. Dacă nu, continuați să fumați timp de 45 de minute până la 1 oră și testați din nou până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista