Gratar St. Louis Coaste De Porc
Reteta gratar St. Louis coaste de porc este gata în aproximativ 6 ore și 35 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți muștar brun picant, sare kosher, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Coaste De Porc La Grătar, și Bourbon Gratar Coaste De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: fumător, 4 uncii hickory sau stejar bucăți de lemn sau chips-uri
Setați un fumător la 225 grade F.
Combinați ardeiul, boabele de piper negru, semințele de coriandru, semințele de chimen, praful de usturoi, pudra de ceapă, nucșoara și cayenne într-o mașină de tocat condimente. Procesați până când se formează o pulbere fină, aproximativ 30 de secunde.
Se usucă coastele și se întoarce cu partea osoasă în sus. Tăiați excesul de grăsime și, dacă un capăt al coastelor este deosebit de îngust, tăiați carnea și osul pentru a asigura o gătire uniformă.
Îndepărtați membrana de pe partea inferioară a coastelor introducând o ustensilă rotunjită, o lingură cu capul în jos funcționează bine, între membrană și carne la un capăt al plăcii. Lucrați cu atenție lingura sub membrană pentru a slăbi, dar nu pentru a rupe. Odată ce s-a slăbit suficient, folosiți un prosop de hârtie pentru a ține membrana în timp ce o trageți încet pe placă pentru a o îndepărta.
Presărați coastele pe ambele părți cu sarea și periați ambele părți cu muștarul.
Presărați două treimi din amestecul de condimente pe partea de carne a coastelor și a treia rămasă pe partea osoasă.
Odată ce fumătorul a ajuns la 225 de grade F, adăugați așchii de lemn sau bucăți și coaste la fumător.
Fumați timp de 4 până la 5 ore, apoi testați pentru coacere. Există patru criterii care trebuie îndeplinite pentru ca coastele să fie făcute. În primul rând, temperatura internă a cărnii ar trebui să fie de 185 până la 190 de grade F. În al doilea rând, ridicați fiecare placă din centru cu clești și ar trebui să cadă într-o formă de u și să crape ușor. În al treilea rând, în timp ce țineți cu cleștele și săriți ușor, suprafața coastelor ar trebui să se spargă ușor. În cele din urmă, carnea ar trebui să tragă ușor de pe os, dar să nu cadă. Dacă coastele trec toate testele, scoateți-le din fumător și înfășurați-le în folie grea și odihniți-le timp de 15 minute. Dacă nu, continuați să fumați timp de 45 de minute până la 1 oră și testați din nou până când ați terminat.