Gratar Jack Pui

Gratar Jack Pui
Gratar Jack pui ia în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 395 calorii, 42G de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de sos de grătar, brânză pepper jack, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare pentru grătar. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Aripi de pui la cuptor cu miere Jack Daniel ' s, Sos de grătar Jack Daniels Honey Whiskey pentru carne de vită, porc, pui și creveți, și Bacon Jack Pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați cu grijă un buzunar în fiecare jumătate de piept de pui. Umpleți cu brânză; fixați cu frigarui de lemn metalic sau înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
2
Pui la grătar, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau un termometru citește 165 de metri, ungând frecvent cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Klinker Brick Marisa Vineyard Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Klinker Brick Marisa Vineyard Vechi Viță De Vie Zinfandel
Klinker Brick Marisa Vineyard Vechi Viță De Vie Zinfandel
Vechea viță de vie Marisa Zinfandel este produsă dintr-un bloc de vie unic, vechi de 87 de ani. Această epocă prezintă arome strălucitoare de fructe de pădure, vanilie și condimente. Aromele de cireș negru, boabe negre, cardamom și piper sunt învelite într-o structură de taninuri suple...invitându-vă la încă o înghițitură!
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista