Gratar Carne De Vită Piept

Gratar Carne De Vită Piept
Gratar Carne de vită piept ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 460 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați sos de GRĂTAR, Piept de vită, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Gratar Carne De Vită Piept, Grătar Ușor De Carne De Vită, și Gratar Fiert Carne De Vită Piept pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se taie pieptul în jumătate; se pune într-un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Combinați sosul de grătar, ceapa, sosul Worcestershire, hreanul, sarea și piperul; se toarnă peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
Sos De GrătarSos De Grătar
HreanHrean
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
3
Scoateți carnea de vită și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Transferați sucurile de gătit într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Feliați carnea peste cereale; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BoabeBoabe
SosSos
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. K Vintners Morrison Lane Syrah cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
K Vintners Morrison Lane Syrah
K Vintners Morrison Lane Syrah
Cele mai vechi plantații Syrah din Valea Walla Walla, pante orientate spre sud-est, site ușor mai rece la poalele Munților Albastri. Strâns înfășurat pentru o viață lungă. Pământ prăjit, lavandă, plante uscate și carne vindecată. Pedigree serios, vin serios.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista