Grapefruit Pui La Gratar
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul la grătar cu Grapefruit ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,16 USD pe porție. O porție conține 226 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ulei de măsline, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui la gratar cu glazura de Grapefruit, Grapefruit Roz La Grătar, și Creveți la grătar cu sos de grătar de Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grapefruitul. Suc de un grapefruit într-o măsură lichidă. Pe al doilea grapefruit, feliați partea de jos și partea de sus pentru a-l nivela, apoi începând din partea de sus unde se termină miezul alb și începe carnea roz, tăiați între cele 2 straturi într-un unghi de sus în jos până la capăt pentru a îndepărta pielea și a expune carnea, asigurându-vă că tăiați toate părțile albe. Ținând grapefruitul într-o mână, eliberați panele folosind cuțitul pentru a tăia pe ambele părți ale fiecărui segment.
Așezați aceste pene într-o tigaie medie. Strângeți carnea rămasă și membranele grapefruitului pentru a elibera orice suc într-un castron.
Adăugați zahărul și mierea.
Bateți pentru a combina, apoi gustați. Dacă este necesar, adăugați o linguriță sau mai mult zahăr brun pentru a îndepărta tarta grapefruitului.
Se toarnă jumătate din amestec într-o tigaie sotată cu pene de grapefruit. Aduceți la foc mic și gătiți până când lichidul este redus și ușor îngroșat, aproximativ 8 minute.
La jumătatea rămasă se adaugă uleiul, 1 linguriță de sare și câteva măcinări de piper negru.
Bateți pentru a combina și turnați într-o pungă de plastic.
Adăugați puiul, sigilați și aruncați puțin înainte de a vă odihni pe tejghea timp de 25 până la 30 de minute. Nota bucătarului: mai mult și acidul din sucul de grapefruit va "găti" puiul în marinată și îl va strica.
Încălziți o tigaie la grătar la înălțime medie și periați ușor cu ulei.
Scoateți puiul din punga de plastic și scuturați excesul de marinadă.
Așezați partea netedă în jos pe grătar și gătiți 2 până la 3 minute, apoi răsturnați și gătiți încă 2 minute.
Se scoate pe o farfurie de servire și se toarnă sosul de grapefruit deasupra.