Granola de arțar-nuc cu afine uscate

Granola de arțar-nuc cu afine uscate
Granola de arțar-nuc cu afine uscate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 400 de calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de modă veche, albușuri de ou, jumătăți de nucă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Granola de arțar-nuc cu afine uscate, Maple Apple Pandowdy cu afine uscate, și Nuci,stafide, afine uscate cremă de brânză răspândită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 325 F. Acoperiți Generos foaia de copt cu margini mari, cu spray antiaderent. Se amestecă 1/2 cană de zahăr și sirop într-o cratiță mică și grea, la foc mic, până când zahărul se dizolvă, perindând ocazional părțile laterale cu o perie de patiserie umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă într-un castron mare; se răcește până la călduț.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți albușurile de ou, extractele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați ovăz, nuci și restul de 1/4 cană de zahăr; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5
Întindeți amestecul într-un strat uniform pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți 35 de minute. Folosind spatula metalică, întoarceți granola (partea de jos va fi maro).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Presărați afine; coaceți până se usucă, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se răcește granola complet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista