Granola De Arțar De Migdale
Nevoie de o mâncare vegană de dimineață? Granola de arțar de migdale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 380 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați migdale decolorate, stafide, germeni de grâu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Granola De Arțar-Migdale, Afine Arțar Migdale Granola, și Granola de arțar de migdale din afara acestei lumi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Ungeți ușor o foaie de prăjituri cu părțile laterale sau o tigaie mare pentru tort cu spray de gătit.
Într-un castron mare, aruncați împreună ovăzul, migdalele, germenii de grâu, nuca de cocos și semințele de floarea soarelui. Într-un castron separat, amestecați împreună siropul de arțar, zahărul brun, uleiul, apa și sarea.
Se toarnă lichidul peste amestecul de ovăz și nuci și se amestecă până se acoperă uniform.
Răspândiți-vă pe foaia de cookie pregătită. Dacă doriți niște bucăți groase, strângeți niște pumni mici în aglomerări mici.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit, amestecând ocazional până se prăjește uniform.
Se amestecă în stafide. Se răcește și se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei.